Financieel advies voor in de horeca
Objectief horeca-advies ondersteunt jou in jouw doelstellingen en creëert lucht.
Als horecaondernemer houd jij je liever bezig met het tappen van een biertje dan met cijfertjes. Een gebrek aan kennis, interesse en tijd zorgen soms dat de zakelijke kant van jouw bedrijf wat achterloopt.
Voor veel horecaondernemers blijven zaken als een prijsstelling van producten of personeelskosten een ver-van-hun-bedshow. Eric Hegge heeft zelf ruime ervaring in de horeca en voorziet je van objectief financieel advies.
Haal jij alles uit jouw bedrijf?
Ik ben van mening dat het geen zin heeft om te sturen op kosten, maar je beter kunt focussen op kwaliteit. Als jij een meerwaarde levert, kun je ook meer geld vragen aan de gast. Dat neemt niet weg dat het wel verstandig is om een goed beeld te hebben van wat er binnenkomt en uitgaat. Een heldere kijk op jouw financiële situatie geeft rust en stabiliteit. Als jij weet op welke producten jij de hoogste winstmarge hebt, kun je hierop beter sturen.
Horeca-advies voor gunstige regelingen
Niet alleen in jouw bedrijf, maar ook binnen de marges van de wet kun je financieel voordeel halen. Aan belasting betalen ontkom je natuurlijk niet, maar je kunt er wel op inzetten om tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden af te dragen. Ik ken de aftrekposten en regelingen en help je met gedegen advies.
Meer tijd om te ondernemen
Je zult niet de eerste horecaondernemer zijn die de zaken op het oog goed voor elkaar heeft, maar doodongelukkig is. Waar jij jouw zaak begon vanwege jouw passie voor koken, lijk je nu een veredelde administratief medewerker. Het slurpt jouw energie zo langzamerhand op. Ik help je graag om terug te gaan naar de basis. Als je jouw inkopen aanpakt en jouw verkoopprijs beter calculeert ontstaat er misschien wel ruimte voor nieuw personeel en kun jij weer doen wat je het liefste doet.